Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Efter de dårlige ænder: Andeslagteri genoptager produktionen

Andeslagteriet i Struer har fået et betinget tilladelse til at genoptage produktionen og skal over de kommende tre måneder dokumentere, at der bliver strammet op på nedkølingen af de slagtede ænder. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Foto: Johan Gadegaard

Efter de dårlige ænder: Andeslagteri genoptager produktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkene bag andeslagteriet i Struer kan ånde lettet op, og så alligevel ikke.

Folkene bag andeslagteriet i Struer kan ånde lettet op, og så alligevel ikke.

Slagteriet har fået lov til at genoptage produktionen, men det er ikke et entydigt grønt lys.

Der er tale om en betinget autorisation, hvor Fødevarestyrelsen stiller krav om yderligere egenkontrol og dokumentation for de nødvendige forbedringer af nedkølingen af de slagtede ænder. Og kødkontrollen skal også forbi igen, inden hovederne for alvor kan begynde at rulle som planlagt i foråret.

Den skærpede kontrol kommer efter sagen om de ildelugtende juleænder, som slagteriet nu ser ud til at overleve.

»De har gjort alt, hvad de kan, for at sikre, at det ikke kan ske igen,« siger kødkontrolchef Jens Dissing.