Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Afbrød herrefrokost fordi håndboldstjerner måtte nødshoppe

Intersport havde pludselig en masse kunder, som ikke gik efter udsalgsvarerne. ?De skulle bare have tøj, så de kunne gennemføre dagens træning. Privatfoto

Afbrød herrefrokost fordi håndboldstjerner måtte nødshoppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv professionelle håndboldstjerner kommer ind i mellem ud for, at bagagen ikke kommer med flyveren.

Selv professionelle håndboldstjerner kommer ind i mellem ud for, at bagagen ikke kommer med flyveren.

Det skete lørdag for det østrigske hold Hypo Niederôsterreich, som søndag skulle møde Team Tvis-Holstebro i kvartfinalen til Cup Winners Cup.

Og hvad gør man så?

Jo, holdet skulle bo på Grand Hotel i Struer, og heldigvis har en af TTH's medarbejdere tidligere været ansat i Intersport, som ligger næsten lige over for Grand Hotel. Han formidlede kontakten til sportsbutikken.

»Håndboldsspillerne havde skoene med i håndbagagen i tilfælde af, at bagagen skulle udeblive, men ellers havde de ingen tøj. Så vi fik fodret et helt hold med træningstøj, sports-bh'er, t-shirts, shorts og strømper,« fortæller souschef i Intersport Struer, Søren Johansen.

Måtte afbryde herrefrokost

Han og Intersport-indehaver, Søren Mortensen, blev ringet op sent om eftermiddagen, mens de sad til 50 års fødselsdag-herrefrokost hos en medarbejder.

De måtte i al hast forlade festen for en stund for at åbne butikken.

»Vi var lige i nærheden, så det var fint,« fortæller Søren Johansen, der kunne glæde sig over nogle særdeles hurtige ekspeditioner med de østrigske spillere.

»Det tog 20 minutter, hvor de kom hen til disken med en stak hver. Jeg tror, de endte med at købe for 8-9000 kroner. Det var en af de gode kunder, som det var værd at gå ned og åbne for,« siger souschefen, der kunne genoptage herrefrokosten hos fødselaren efterfølgende.