Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Kitchen Annie skrumper: »Vi har bare ikke været gode nok«

Efter en turbulent tid lukker Kitchen Annie restauranten i Viborg og satser i stedet mere på Holstebro. Arkivfoto

Kitchen Annie skrumper: »Vi har bare ikke været gode nok«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter noget betænkningstid har folkene bag restaurantkæden Kitchen Annie valgt at lukke restauranten i Viborg og i stedet satse benhårdt på Holstebro

Restaurantkæden Kitchen Annie smed i starten af februar håndklædet i ringen. Økonomien var dårlig, og de havde svært ved at styre to, tidligere fem, restauranter på samme tid. De meldte ud, at de holdt lukket hele februar, og snarest ville komme ud med »et helt nyt koncept«.

Men gælden voksede John Conrad og hans kone Annie over hovedet, og de kunne ikke låne flere penge. Derfor er de nu nået frem til, at de vil lukke Kitchen Annie i Viborg, og udelukkende koncentrere sig om restauranten i Holstebro.

»Annie var bare kok konstant, og det var noget værre rod. De indtægter vi havde, stod ikke på mål med vores udgifter. Derfor må vi lukke i Viborg, og så koncentrerer vi os om Holstebro. Folk har taget rigtig godt imod os der, og vi har flere besøgende i Holstebro,« forklarer John Conrad.

»Vi har taget fejl, og vi har gjort nogen dumme ting. Vi har virkelig troet på det, og knoklet for at få den her franchise op at køre, men vi har bare ikke været gode nok, må vi sande,« tilføjer han.

I stedet for at tænke stort og i kæder, vil de derfor nu kun koncentrere sig om Holstebro - og her forlyder det, at de åbner igen allerede mandag. Og det bliver med et nyt menukort, ændrede og længere åbningstider og et par nye tiltag som faste fiskedage.

»Genererer vi en dag overskud nok til det, kunne vi måske godt finde på at åbne i Viborg igen. Men lige nu vil Annie lave sin drømme-thairestaurant i Holstebro. Vi vil ikke tage munden for fuld på nogen måder,« siger John Conrad.