Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Kan lide at have travlt


Kan lide at have travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din avis er på besøg hos et ægtepar, som godt kan lide at bestille noget. Mens han har beskæftiget sig med det samme, siden han var ganske ung, og siden er blevet selvstændig inden for faget, så har hun været lidt mere rundt inden for forskellige brancher.

Din avis er på besøg hos et ægtepar, som godt kan lide at bestille noget. Mens han har beskæftiget sig med det samme, siden han var ganske ung, og siden er blevet selvstændig inden for faget, så har hun været lidt mere rundt inden for forskellige brancher.

I dag beskæftiger Kirstine Jensen Christensen sig ikke længere med journalistik. Hun er vendt tilbage til den branche, hun allerførst uddannede sig indenfor. Hun kom i kokkelære som ganske ung, og da stedet gik konkurs, skulle hun se sig om efter en ny læreplads at fortsætte i.

»I Næstved lå Hotel Kirstine, og der gik jeg ind. Jeg sagde til indehaveren, at jeg hedder Kirstine, og at det derfor må være oplagt, at det er her, jeg skal færdiggøre min uddannelse. Jamen det er det da også lige! sagde den forstående indehaver, og på Hotel Kirstine blev jeg uddannet kok.«

Jobskifte

Kirstine Jensen, som er hendes fødenavn, Christensen blev tilføjet ved giftermålet med Steen, fortsatte med at arbejde som kok i omkring fem år, indtil hun blev kok i en fiskeforretning i Næstved. Forretningen købte hun siden og drev i tre år. Efter en skilsmisse tog hun en uddannelse som voksenlærer, indtil hun som 38-årig blev optaget på Journalisthøjskolen i Aarhus. For Dagbladet Struer virkede hun i fireethalvt år, hvor hun kom til at kende byen og egnen rigtig godt.

Da hun hørte, at forpagterne af Restaurant Marina Club på havnen i Struer var blevet købt ud af virksomheden af ejerkredsen, fortalte hun dem, at hvis hun og de kunne finde fælles fodslag, så ville hun godt overtage forpagtningen af restauranten.

En fantastisk modtagelse

Kontrakten blev underskrevet den 1. oktober sidste år, hvor Kirstine Jensen Christensen sammen med Casper Frederiksen fra CF Kitchen i BusinessPark Struer overtog driften af restauranten, som samtidig skiftede navn til Restaurant Ved Fjorden. Ved overtagelsesreceptionen den 14. oktober var der allerede adskillige ordrer i ordrebogen, interessen for det nye sted var stor, og mange virksomheder og private holdt deres julefrokost i Restaurant Ved Fjorden.

»Det både glædede, men forundrede mig også, meget at møde så stor en tillid fra de lokale - før vi overhovedet havde fået lov at vise, hvad vi dur til! Jeg kan ydermere glæde mig over, at der allerede er bestilt mange store fester hen over året 2016, ligesom der i 2017 og 2018 er booket flere konfirmationer ind«.

Nu med bogholder

Efter forretningsovertagelsen sidst på året 2015 har Kirstine Jensen Christensen altså fået virkelig meget at se til. Især efter samarbejdspartneren Carsten midt i travlheden med julefrokoster gik ned med flaget på grund af stress. Han besluttede efterfølgende at udtræde af samarbejdet, og nu er det udelukkende Kirstine, der tegner firmaet. Godt hjulpet af sin gemal, fortæller hun med glæde i stemmen.

»Steen har overtaget al regnskabet og bogholderiet. Det er en meget stor hjælp, som jeg er meget taknemmelig for. Men du skulle så også lige se den servicering, der udvises, mens han sidder her ved spisebordet med hele regnskabet bredt ud!«

Det forlyder også, at Steen Christensen ind imellem tager en opvask i restauranten og hjælper til andre steder, når han kan.

Kirstine Jensen Christensen er typen, der nyder at have travlt. Megen travlhed slår hende ikke ud, tværtimod, hun nyder det faktisk. Men derfor er det alligevel godt at have en hjælpsom ægtemage på sidelinjen...